RO | EN
Black Friday Weeks la Atrium Mall


Black Friday Weeks la Atrium Mall


Categorie: Campanie
9-30 noiembrie 2020
10:00 - 22:00
Black Friday se transformă în Black Friday Weeks la Atrium Mall!
Mult asteptatul Black Friday revine in Atrium Mall, insa, de aceasta data cu mai multe sanse de castig, multe reduceri si premii smart.
Anul acesta Black Friday Weeks, te premiaza cu un iPhone 11, cel mai cautat smartphone al anului + Sute de alte premii instant.
Vino in Atrium Mall, in perioada 09 – 30 noiembrie 2020, bucura-te de reducerile din magazinele tale preferate, cumperi de minim 100 de lei pe bon valoric si poti castiga unul din cele 6 x iPhone 11, pentru a ramane conectat cu cei dragi de oriunde si unul din premiile garantate la inscrierea in campanie (in limita stocului disponibil).Click aici pentru a consulta "Nota de informare cu privire la fotografiere si filmare".
Click aici pentru a consulta "Nota de informare cu privire la prelucrare date evenimente cinema in aer liber".
Click aici pentru a consulta "Nota de informare privind solicitarea informatiilor pentru registrul de rezervari indoor".
Click aici pentru a consulta "Nota de informare privind solicitarea informatiilor pentru registrul de rezervari - terase in aer liber".
Navigand in continuare pe atriummall.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale.
Inchide aceasta notificare

Localizare

Calea Aurel Vlaicu nr. 10 - 12
Arad, jud. Arad Romania
Tramvaie: 1, 3, 6, 7, 9, 11, 15, 15B
Autobuze: 23, 233, 39B, 111-39

Contact

Contactati-ne

Sustine-ne pe Social Media

facebook youtube instagram
© Copyright 2020 Atrium Mall. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Website dezvoltat de Digital Forest.