RO | EN
Robotul Titan vine in Atrium Mall


Robotul Titan vine in Atrium Mall


Categorie: Eveniment
24-26 martie
10:00 - 22:00
Poate va intrebati cine este Robotul Titan. Titan este una din senzatiile divertismentului din intreaga lume. Robotul de peste 2 metri inaltime face un mix de teatru stradal, comedie si muzica ce se impletesc intr-un show unic pe toate gusturile.

Robotul Titan este controlat electronic si a fost prezent pe marile scene ale lumii in concertele Rihannei sau ale lui Will.I.Am, prima aparitie avand-o la celebrul festival de muzica din Glastonbury. Titan a calatorit in peste 25 de tari din intreaga lume performand in faaa a zeci de mii de oameni.

Intre 24 si 26 martie, Atrium Mall sarbatoreste 10 ani de experiente unice de shopping in Arad, iar cu aceasta ocazie, robotul Titan vine sa ofere aradenilor un spectacol inedit ce va include muzica, dans si rasete, sesiuni de selfie-uri si momente de comedie.

Va asteptam in Atrium Mall, sa fiti parte la un eveniment unic in vestul Romaniei.

Atrium Mall. #love4shopping #love4funClick aici pentru a consulta "Nota de informare cu privire la fotografiere si filmare".
Navigand in continuare pe atriummall.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale.
Inchide aceasta notificare

Localizare

Calea Aurel Vlaicu nr. 10 - 12
Arad, jud. Arad Romania
Tramvaie: 1, 3, 6, 7, 9, 11, 15, 15B
Autobuze: 23, 233, 39B, 111-39

Contact

Contactati-ne

Lu - Du: 10:00 - 22:00

Sustine-ne pe Social Media

facebook youtube instagram
© Copyright 2020 Atrium Mall. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Website dezvoltat de Digital Forest.