RO | EN
Pj Mask

Lista evenimentelorPj Mask


Categorie: Eveniment
Aug 8 - Aug 29
10-22
Cei mai îndrăgiți eroi în pijamale vin în Atrium Mall între 8 și 29 august cu o experiență interactivă pentru cei mici. Zi de zi începând cu ora 12:00.
Toți copiii sunt invitați să vină să îi întâlnească pe Owlette, Gekko și Catboy, cei trei super-eroi din cărțile și desenele animate care au cucerit întreaga lume.
Copiii vor putea păși pe poarta hexagonală în baza eroilor unde își vor putea face poze cu totemul de peste 3 metri înălțime care se află în inima bazei lor secrete. De asemenea, cei mici vor putea experimenta cum se antrenează PJ Masks, parcurgând traseul cu obstacole. Distracția va fi completată de cei trei eroi cu care își vor putea face poze lângă panoul Pj Masks.

Dar experiența PJ Masks nu se oprește aici. Copiii își vor putea testa și partea creativă în cadrul atelierelor de desenat. Apoi, se vor putea distra pozând într-un photobooth greenscreen special amenajat pentru a-i transpune pe cei mici în lumea PJ Masks.

La final, participanții vor primi și diplome de mici eroi. tot efortul, jocul și distracția lor fiind astfel răsplătită și talentul lor de supereroi certificat.

Vă așteptăm deci alături de copiii și nepoții dumneavoastră la experiența interactivă PJ Masks.
Navigand in continuare pe atriummall.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale.
Inchide aceasta notificare

Localizare

Calea Aurel Vlaicu nr. 10 - 12
Arad, jud. Arad Romania
Tramvaie: 1, 3, 6, 7, 9, 11, 15, 15B
Autobuze: 23, 233, 39B, 111-39

Contact

Contactati-ne

Lu - Du: 10:00 - 22:00

Sustine-ne pe Social Media

facebook youtube instagram
© Copyright 2018 Atrium Mall. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Website dezvoltat de Digital Forest.