RO | EN
Benvenuti Benvenuti
Benvenuti
Categorie: Shoes
0732 165 615
10:00 - 22:00


Istoria Benvenuti incepe pe data de 25 Martie 2004, atunci cand primul magazin Benvenuti isi deschidea larg portile in Timisoara.

De atunci si pana acum, brand-ul Benvenuti s-a dezvoltat continuu, devenind, in prezent, un nume de referinta in domeniul retail-ului de incaltaminte si marochinarie din Romania.
Astazi, reteaua Benvenuti inseamna 42 de magazine cu acelasi nume, situate in 24 dintre cele mai importante orase ale Romaniei, precum si doua magazine Enzo Bertini, locate in Bucuresti.
Ca filozofie de piata, dezvoltarea continua a colectiilor este una dintre prioritarile Benvenuti. Dezideratul asumat este acela de a putea oferi clientilor produse italiene de o foarte buna calitate. Realizarea acestui scop presupune, pe de-o parte, initierea de noi colaborari cu furnizori care au produse pretabile pietei romanesti, cat si continuarea parteneriatelor deja existente; Benvenuti reusind, astfel, sa ofere produse de inalta calitate la o valoare adaptata veniturilor, mai mici, din Romania.
Surfing further on atriummall.ro you agree the use of cookies for improving the performance and experience of your visit.
Close this notification

Location

10-12, Aurel Vlaicu Street
Arad, Romania
Trams: 1, 3, 6, 7, 9, 11, 15, 15B
Buses: 23, 233, 39B, 111-39

Contact Us

Join Us on Social Media

facebook youtube instagram
© Copyright 2020 Atrium Mall. All rights reserved. Terms and conditions
Website developed by Digital Forest.