RO | EN
Planet Bowling Planet Bowling
Planet Bowling
Categorie: Divertisment
10:00 - 22:00


Planet Bowling situat in incinta Atrium Mall,et. II,este locul ideal pentru a va petrece timpul liber alaturi de cei dragi.Dispunem de 8 mese de biliard ,4 piste de bowling , o gama variata de jocuri electronice,si o cafenea spatioasa unde puteti savura produsele noastre .
Pentru cei mici,jocurile electronice distractive (hockey, baschet, motociclete, masinute, etc.), sunt o adevarata provocare si in acelasi timp o relaxare.
Puteti petrece momente unice alaturi de cei dragi organizandu-va ziua de nastere sau alte evenimente importante in incinta clubului nostru.
La noi totul este posibil cu o simpla rezervare!
Personalul nostru calificat va sta dispozitie pentru a va oferi consultanta.Fiecare client beneficiaza de o atentie speciala din partea noastra.
Cafeneaua va ofera produse pe baza de cafea,bauturi alcoolice, cocktail-uri alcoolice si non-alcoolice,racoritoare,tigari,prajituri si nachos.
Interesul nostru principal este axat pe calitatea produselor si a servirii,in concordanta cu o atmosfera placuta si cu preturi moderate.
Consideram ca putem oferi produse la un pret mediu fara a sacrifica astfel calitatea acestora si calitatea servirii.
Echipa Planet Bowling doreste sa intampine cat mai multi clienti! Va asteptam cu drag!
Navigand in continuare pe atriummall.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale.
Inchide aceasta notificare

Localizare

Calea Aurel Vlaicu nr. 10 - 12
Arad, jud. Arad Romania
Tramvaie: 1, 3, 6, 7, 9, 11, 15, 15B
Autobuze: 23, 233, 39B, 111-39

Contact

Contactati-ne

Lu - Du: 10:00 - 22:00

Sustine-ne pe Social Media

facebook youtube instagram
© Copyright 2019 Atrium Mall. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Website dezvoltat de Digital Forest.