RO | EN
OpticaExpress OpticaExpress
OpticaExpress
Categorie: Sanatate si Infrumusetare
10:00 - 22:00


PLUSOPTIC este un magazin de optica cu servicii ireprosabile, preturi competitive, o varietate larga de produse si un design arhitectonic ce urmareste in special latura practica a activitatilor. Clientii au posibilitatea de a alege din sute de modele de rame si ochelari de soare ale unor marci de renume precum Police, Ray Ban, Silhouette, Guess, Escada, Furla, Givenchy, Carolina Herrera, Gant, Avanglion, Polar Glare, Polaroid, CK.
Va punem la dispozitie toate tipurile de lentile monofocale, bifocale, progresive, precum si o gama completa a celor mai mari producatori de lentile de contact: Bausch + Lomb, Ciba Vision, Johnson & Johnson.
In cadrul magazinelor Plusoptic veti gasi un personal format din consultanti de vanzari, medici oftalmologi si optometristi, avand calificarea si experienta necesare pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate.
Navigand in continuare pe atriummall.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale.
Inchide aceasta notificare

Localizare

Calea Aurel Vlaicu nr. 10 - 12
Arad, jud. Arad Romania
Tramvaie: 1, 3, 6, 7, 9, 11, 15, 15B
Autobuze: 23, 233, 39B, 111-39

Contact

Contactati-ne

Lu - Du: 10:00 - 22:00

Sustine-ne pe Social Media

facebook youtube instagram
© Copyright 2019 Atrium Mall. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Website dezvoltat de Digital Forest.