RO | EN
OPTIblu OPTIblu
OPTIblu
Categorie: Sanatate si Infrumusetare
0737800519
10:00 - 22:00


OPTIblu, prezent pe piata din 2004 este unul dintre principalii retaileri de optica medicala din Romania cu peste 75 de magazine in Bucuresti si tara. De la produse best-seller la creatii aduse la viata ca omagiu pentru anumite cauze, tehnologii high-tech, materiale eco-friendly, branduri de nisa sau colectii 100% handmade, OPTIblu reuseste sa multumeasca si cele mai rafinate gusturi. Accesoriile pentru ochelari, lentilele de contact si solutiile de intretinere intregesc portofoliul de produse, oferind fiecarui client o solutie completa pentru nevoile sale.

Mixul de produse din magazine reuneste peste 50 de marci celebre de rame de vedere si ochelari de soare iar intr-un singur magazin se regasesc pana la 1500 de modele unice. Printre cele mai populare dintre acestea se numara: Polaroid, Ray Ban, Carrera, Hugo Boss, Dior, Silhouette, Max Mara, Pepe Jeans, Pierre Cardin, Guess, Tommy Hilfiger si multe altele.

Consilierea personalizata, comunicarea activa cu fiecare client si interesul pentru nevoile sale, sunt doar cateva dintre elementele de diferentiere ce stau la baza magazinelor noastre. Clientii beneficiaza de servicii pentru determinarea dioptriilor pentru adulti si copii avand alaturi specialisti care ii ghideaza in intreg procesul de adaptare cu lentile de contact sau alegere a ochelarilor de vedere.

Toate cabinetele de optica medicala beneficiaza de aparatura moderna. Dotarea standard care se regaseste in fiecare cabinet cuprinde: auto-refractometru utilizat pentru masurarea dioptriilor, lensmetrul ce masoara lentilele ochelarilor, biomicroscop utilizat in prescrierea lentilelor de contact dar si pentru a descoperi diverse afectiuni oftalmologice, trusa de lentile, proiectorul de teste si optoptipul pentru testarea acuitatii vizuale in zona de aproape.

Navigand in continuare pe atriummall.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale.
Inchide aceasta notificare

Localizare

Calea Aurel Vlaicu nr. 10 - 12
Arad, jud. Arad Romania
Tramvaie: 1, 3, 6, 7, 9, 11, 15, 15B
Autobuze: 23, 233, 39B, 111-39

Contact

Contactati-ne

Sustine-ne pe Social Media

facebook youtube instagram
© Copyright 2021 Atrium Mall. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Website dezvoltat de Digital Forest.