RO | EN
Nobila Casa Nobila Casa
Nobila Casa
Categorie: Divertisment
0726-345-999
10-22


Nobila Casa este un lanț de magazine, de decorațiuni interioare din domeniul Home & Deco. Aceasta a luat naștere în anul 1999 la Cluj-Napoca, fiind o afacere de familie care face parte din grupul de firme Mendola Group.
Nobila Casa este preocupată să accentueze căldura căminului și a stilului personal, să îți aducă starea de bine la cele mai înalte standarde prin paleta largă de produse contemporane pe care ți le oferă, atât chromatic cât și textural. Ne deosebim prin serviciile oferite, prin actualitatea produselor comercializate dar mai ales prin originalitatea deschiderii către nou. Rețeta succesului conține câteva ingrediente de nelipsit: o gamă bogată de sortimentație, urmărind trendurile din toată lumea, pasiune pentru a face accesibile toate articolele care înfrumusețează o casă, care adaugă personalitate, stil și ținută de lux, chiar și din bugete modeste și perseverență pentru a mulțumi cei mai exigenți cumpărători și pentru a consolida relația aceasta prin servicii de înaltă calitate și profesionalism.
La Nobila Casa găsești toată gama de articole de care ai nevoie pentru amenajarea căminului cât și posibilitatea de a achizitiona cadoul pe placul persoanei dragi.

Te așteptăm cu drag în lumea decorațiunilor ambientale!
Navigand in continuare pe atriummall.ro esti de acord cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea performantelor si experientei vizitei tale.
Inchide aceasta notificare

Localizare

Calea Aurel Vlaicu nr. 10 - 12
Arad, jud. Arad Romania
Tramvaie: 1, 3, 6, 7, 9, 11, 15, 15B
Autobuze: 23, 233, 39B, 111-39

Contact

Contactati-ne

Lu - Du: 10:00 - 22:00

Sustine-ne pe Social Media

facebook youtube instagram
© Copyright 2019 Atrium Mall. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Website dezvoltat de Digital Forest.